Met enige regelmaat is Maarten in het weekend weg om dressuurclinics te geven in binnen- en buitenland. Hieronder tref je een samenvatting aan van de verschillende mogelijkheden. Laat je echter niet leiden door deze informatie want alles is in principe mogelijk en kan door maatwerk worden samengesteld.

Houding en Zit Clinics

 


Dressuurclinics informatie

Het minimale en maximale aantal deelnemers aan een clinic is altijd 10 nooit langer dan 5 uur totaal, inclusief pauze. Je bent altijd verzekerd van 1 op 1 aandacht. 30 minuten: € 60,- pp., 45 minuten: € 90,- pp., 60 minuten: € 120,- pp., incl reiskosten en btw.

Demonstratie

Maarten neemt zijn eigen wedstrijdpaard William mee en geeft na afloop of tijdens de clinic een dressuurdemonstratie op hoger niveau. Ook interessant op een paardensport event. Kosten : €400,- incl reiskosten en btw.

Reiskosten

Reistoeslag wordt alleen gerekend bij een dressuurclinic of demo op de Waddeneilanden of in Zuid-Limburg. Dit is eenmalig bedrag van €120,-.

Bevestiging

Een clinic is definitief als al het inschrijfgeld vooraf is overgemaakt op bankrekeningnummer:
NL51INGB0009314400 t.n.v. HRAB Beinsdorp. Tot 7 dagen voor aanvang van de clinic kun je kosteloos afmelden. Bij afmelding binnen een week voor de clinic blijft het inschrijfgeld verschuldigd, je kunt voor vervanging zorgen of informeren of er iemand op de wachtlijst staat.

 

 

Dressuurruiters.nl