De eerste meerdaagse training zit erop!

Wat een enthousiaste reacties op de eerste meerdaagse training op Paardenpension de Dijckhoeve!

De allereerste meerdaagse trainingsweek zit er op. Enthousiaste deelnemers met erg leuke paarden! Kernwoorden in het begin waren: intuïtie, comfortzones, allergieën, geen kracht maar vlug, plezier…!

Dag 2 van de meerdaagse training bestond uit een dressuurles, werken aan de hand en freestylen. Wat waren we gezegend met deze prachtige nazomer. Dat maakt het werk dubbel zo fijn! Goed gewerkt deelnemers!

Op dag 3 van de meerdaagse training kregen de deelnemers een interessante Spieren workshop van Marian ’t Lam van Pureza Paardenmassage.  In de middag een leerzame Flexchair sessie èn zitles te paard van Nicoline van Dantzig! Topdag!

De laatste dag van meerdaagse begon met een dressuurles waarbij alles van afgelopen week zo’n beetje samen kwam. We sloten af met een gezellig lunch en uitgebreide mooie evaluatie deze geweldige week!!

Een 3 of 4-daags trainings arrangement bestaat uit dressuurlessen, flexchair, mental coaching, anatomie en nog veel meer! Incl. overnachtingen voor ruiter en paard. Wil jij ook zo’n meerdaagse training volgen met Maarten van Stek? Alle informatie daarover vind je op de pagina Meerdaagse trainingen >> .

Wil je liever een les volgen of een clinic organiseren? Ook dat is mogelijk, lees dan verder op de pagina coaching of clinics en demo’s.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen!

marian t lam spieren meerdaagse training nicole-van-dantzig-flexchair-meerdaagse training

Dressuurruiters.nl