Maarten van Stek loopt dubbele beenbreuk op

Afgelopen week kon je in Maarten van Stek zijn nieuwste blog lezen waarom hij er even uit was geweest. Ondanks dat hij er heel graag weer met frisse zin tegenaan wilde, moet hij zijn planning nu alweer bijstellen.

Tijdens het uitstappen van William liep hij door een onfortuinlijk ongelukje een dubbele beenbreuk op. William schrok en gleed hierdoor uit, met als gevolg dat William Maarten mee nam in zijn val. “Doordat William te hard om de bocht ging gleed hij uit. Hierdoor nam hij mij mee in zijn val en brak ik mijn been op twee plaatsen”, vertelt Maarten, die nu zeker een week in het ziekenhuis moet blijven.

Trainingsstal blijft draaien

Maarten startte onlangs een trainingsstal in samenwerking met Steve van der Woude. “De trainingsstal blijft gewoon draaien. Steve rijdt toch al de meeste paarden. Ik hoop wanneer het kan zo snel mogelijk weer langs de baan te staan om te coachen. Op krukken zal wel lastig worden in verband met mijn ander handicap.”, laat Maarten met een knipoog weten, vlak voordat hij geopereerd wordt.

Bron: Dressuur/Horses.nl

Dressuurruiters.nl