Jos Hofma - Dierenarts

jos hofma
Jos zijn specialiteit is sportpaarden, met name spring- en dressuurpaarden. Maarten komt al heel wat jaren bij Jos met met William en als veterinair kent hij William hartstikke goed. 'Als veterinair begin je als eerste te kijken naar bouw en conformatie. Daarin is William een heel correct en symmetrisch paard. Omdat Maarten met één arm rijd loopt hij natuurlijk kans op een niet helemaal symmetrisch paard. Maar ik moet zeggen dat juist dat bij hen enorm goed gaat!', aldus Jos Hofma.

Marc Lind - Echtgenoot

Marc Lind
Naast dat hij een geweldige echtgenoot is, bewonder ik Maarten’s passie voor paarden enorm. Ik ondersteun hem in ieder geval op wedstrijden maar houd gepaste afstand om hem ook weer eens met de haren in de gewone wereld te slepen want dat heeft hij ook nodig om succesvol ruiter te zijn. Ik ben natuurlijk enorm trots op wat hij met onze geweldige en lieve William heeft bereikt en hoop te kunnen meemaken dat zij hun ultieme doel bereiken.

Dominque Filion - Trainer

DominiqueFzw
Maarten traint met William bij Domique Filion.

Jeroen Breure - Hoefsmid

jeroen breure hoefsmid
Een hoefsmid is een persoon die de hoeven van een paard of ander hoefdier onderhoudt om de juiste hoefstand te behouden of te bevorderen. Naast bekappen, randen afsnijden en bijvijlen, kan het om meerdere redenen zinvol zijn hoefijzers onder de hoeven te bevestigen. De belangrijkste reden is het voorkomen van excessieve slijtage. De hoefsmid maakt de ijzers precies op maat en bevestigt deze.
Dressuurruiters.nl