Thuisbasis van dressuurruiters.nl

Al jaren geeft Maarten van Stek les op deze prachtige accomodatie. Het is tevens de thuisbasis van William.Paardenpension  de Dijckhoeve is gelegen aan de rand van de Haarlemmermeer in Lisserbroek. Het ligt zeer goed bereikbaar ten opzichte van de snelweg en is makkelijk te vinden vanuit zowel Amsterdam als Leiden en Haarlem. Tevens liggen we een kwartier van het Haarlemmermeerse bos en 20 minuten van het strand met de trailer.

Stal De Dijckhoeve is ruim opgezet. Er is veel ruimte om op het harde te stappen of met je paard de renbaan om het weiland rond te stappen of heerlijk te rond galopperen, dat  is ook een favoriet pensiongasten.

Het terrein is 7 hectare groot. Er wordt vooral veel dressuur gereden op alle niveaus. De ruiters stimuleren elkaar enorm en bekommeren zich om elkaars paarden. Springen kan in de mooie buitenbaan van 50 x 70 meter, er is dan ook springmateriaal. Deze ruimte leent zich ook perfect voor het mennen.

De paarden hebben het er goed, kunnen veel en ruim naar buiten in paddocks of zomers in het land. Ze staan in mooie ruime frisse, lichte boxen, krijgen goed en drie maal daags te gevoerd.

Tags:

Dressuurruiters.nl